top of page
Sök
  • Skribentens bildJohn Dannenberg

John pratar


På plats i Tidaholm

Är vi Coronafria nu

Det är oktober nu och i september månads sista andetag släppte Sverige alla restriktioner, full fart på nattlivet och samtidigt som olyckskorparna kraxade festades det som aldrig förr.

Jag hade nöjet och förmånen att spela på ett sedan länge planerat bröllop i världsmetropolen Tidaholm, ett sant nöje. Det sägs att om man gör en sak tusen gånger så kan man den saken, lite så var det nog. Låtvalen satt fortfarande och dansgolvet höll från start till mål och kvällens viktigaste gäster, brudparet var nöjda.


Det är kul att vara efterfrågad i morgon tar jag mig an ytterligare ett bröllop och hoppas ju självklart att detta skall avlöpa lika bra som det förra. Hemvändarkväll i Tibro den 18 december på Millners blir som alltid en hysterisk partykväll med siktet inställt på allt det du glömt att du kommer ihåg från 70 – 00 talet. Vill du boka så är det ojämna veckor som gäller, jämna veckor har jag 24-timmars jour.


Med risk för att låta som en dålig reklampaus så kan jag meddela att den första bokningen för 2022 redan inkommit. Det går bra nu 😊


Karaoke

Telefonen har ringt några gånger och alla tror att inget har hänt de senaste 2,5 åren, men det har det. En del har slutat med Karaoke och hoppat på andra jobb och andra har sålt sina utrustningar. De som är kvar har alla möjligheter att välja och vraka bland jobberbjudanden. Det är lika underhållande som alltid att följa vissa diskussioner på Facebook gällande karaoke och dess aktörer, ingen Corona i världen verkar kunna rubba den naturlagen.


KWC har haft flera onlineuttagningar och kanske blir det en final inför publik i år, uppslutningen från karaokenationerna verkar ju vara god, kan bli intressant att se var Sverige hamnar i det sällskapet om vi överhuvudtaget är med i den matchen.


Bålsta Kök & Bar, fredag och lördag, Baron, lördag och Diset, lördag är dom restauranger/pubar är vad vi rekommenderar för en bra och rolig karaokekväll.


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page